Tuumasta toimeen

Tätä on pyöritelty ja käännelty nyt jo pidemmän aikaa… Kuinka yhdistää kummankin osaaminen, intohimo ja taidot yhdeksi kokonaisuudeksi, jolla voisimme elättää itsemme ja perheemme. Yrityksen perustaminen on tuntunut isolta askeleelta. Taustalla kummallakin meistä on halu astua pois tietynlaisesta oravanpyörästä ja saada toteuttaa itseään ammatillisesti saaden siitä suurta nautintoa. Todeta, että tää on meidän juttu.
Tuntuu vieraalta ajatella elävänsä elämää odottaen viikonlopun vapaapäiviä tai vuosilomia. Elämä on liian lyhyt ja arvokas siihen. Voiko elämäntapa olla myös työsi? Me päätettiin ottaa siitä selvää. Aloitettiin ajatuksen jalostaminen ja ajatusleikki siitä, että matkalla töistä kotiin olemme jo lomamatkalla. Kotona odotti mieluisa lomakohde, milloin Toscana ja milloin joku muu.. illan menu, ohjelma ja musiikki. Kaikki lähtee asenteesta. Netistä löytyi valmis pohja näille sivuille. Nimi yritykselle ja tuumasta toimeen! Siinä se aamupäivä meni posket punaisina innosta pakertaessa.
Pidettiin vähän luovia taukoja ja mietittiin sopivaa yritysmuotoa. Tällä hetkellä puntaroimme vielä osakeyhtiön ja avoimen yhtiön välillä. Molemmissa on puolensa. Molemmat meistä ovat olleet edellisissä elämissä jossain vaiheessa yrittäjina, joten pikkuisen tietoa aiheesta löytyy.
Tässä vaiheessa ilta on jo pitkällä ja luovuus kukkinut ja kuihtuniut ehtoon puolelle. Lapset yökylässä, vapaa ilta aikuisilla, jotenka lähdetään viettämään ihanaa lomaa elokuvan ja.. parissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s